Ahmet Gazanfer Bilge İlkokulu
Dereköy Mahallesi Hamit Kaplan Cd. NO 3 KARAMÜRSEL/KOCAELİ

VİZYON

İletişim gücü yüksek ve gelişmiş bir kurum kültürüne sahip,eğitim kadrosuyla üst düzey kabul gören bir okul olarak; İstiyoruz ki…… Okulumuzda hem öğretmenler hem öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimne yardımcı olmanın önemine inansın… İstiyoruz ki…. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklarından alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki…. Okulumuzda herkes,her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

A.Gazanfer Bilge Ortaokulu olarak;bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak ,Onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,Onlara yüzyılımızın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız…

İlçe merkezine uzaklık 5 km dir.

Mahalle.